Tuesday, November 07, 2006

Prominte, ze pisi tak casto, ale sedim doma, hojim se a nemam co delat. V TV jsou volby, tak ctu a obcas neco napisu.

Jelikoz jsem poslal ten clanek o Australii, chtel bych jen rict par slov o te cele arabske kulture, kde muzi maji tolik testosteronu, ze se zeny musi kompletne zakryvat, protoze pohled na kus kuze, is screaming "RAPE!" nebo kousek masa v parku? What is their problem?

My chodime na nude beach a nikoho nenapadne RAPE! V Las Vegas ta naha show by rovnez znamenala, ze ty holky nikam nemuzou jit, protoze je nekdo znasilni (Arab).

A krom toho ctu, ze nejhorsi trest pro muslima je byt donucen divat se na nahy holky~viz vezeni v Iraku. Muze mi nekdo vysvetlit, co to je za kulturu, kde muzes mit 4 manzelky, ale musi se stale zakryvat. Burky, veils etc. Ja ten clanek o mufti al-Hilali (call me Al!), ctu a kroutim hlavou.

Jestli je znasilnovani takovy jejich problem (Saddamovo synove navstevovali svatby a znasilnovali nevesty), jestli maji fakt takovy drive, tak ja na to mam solution a je to KASTRACE. Sice pak mohou zpivat jen v divcim sboru, ale alespon nebudou mit stale nutkani nekoho znasilnit. Co o tom pise koran, jestli to nekdo vi?

V nasi western society je rape taky, ale to co tyhle hovada z toho delaji, nedela vubec smysl. Kdyz jim vadi pohled na kuzi nebo "maso", jak al-Hilali rekl, proc si MUZI NEZAKREJOU OCI, NEBO PROC SE NEDIVAJI NEKAM JINAM (DO NEBE?)

Je to nabeton po vsech strankach zkurvena kultura (neznam jine slovo)a boli mne psat "kultura" a jak je videt, jsou uz ted rozlezli po celym svete, getting ready for "New World Order", under Muhammed.

Milan++++

3 comments:

Anonymous said...

Ty jeste chodis na nudistickou beach? V tvym veku? Doncha hef any disensi??

Anonymous said...

Ahoj! Nemas co na praci a neozves se! Zitra brzy rano definitivne opoustim CR, vsechno mam nachystany, poslu fotky s konmi! Viva Catalania!

Anonymous said...

Najlepsie na tom je, ze protesty moslimov a divne reakcie na ne su uz aj v Europe. V ramci spravnej multikulti ideologie, doporucila norska (myslim) predstavitelka vlady, aby norske zeny zobrali do uvahy "city" imigrantov a neprovokovali oblecenim.