Friday, November 03, 2006

A JESTE MASINOVE (k blogu Rosti Hedvicka)

Po precteni Rostova blogu, proc by Masinove nemeli dostat vyznamenani od soucasne CR, nemuzu delat nic jineho nez souhlasit s kazdym slovem.

Pokusil jsem se napsat o te dobe, ve ktere jsme jako mladi kluci zili, Rosta to dokonce i dal na muj "blog" (dekuji moc), ale zatim nemam vubec zadnou reakci, mimo Pavla, kteremu dekuji, ze se priznal za nemoznost totalniho pochopeni te situace v dobe zacatku TEMNA!

Ti nasi mladi, kteri se narodili pozdeji, budou mit velky problem s asimilaci, az se to rozjede, jak to maji komousi naplanovane. Snad o to uz neni zajem, protoze se to mele delsi dobu, ale meli bychom si je pamatovat, tak jako si Zidi stale pamatuji a nikdy nezapomenou tech 6,000,000. Jak Rosta spravne napsal, od konce WW2, nebyl v CSR nikdo, kdo by se v tom bordelu zapsal na veky. Pouze Masinove!

Vyznamenani od CR vlady, by bylo fakt jak Rosta rika: Mengele rozdava rady za preziti Auschwitzu. Bizarni, nesmyslne atd. Nemame tam NIKOHO, kdo by si jen zaslouzil neco na pamatku tech hrdinu udelat. Clanek je velmi vystizny a celkem pokryva cele issue od A do Z.

A ja tim vic ocenuji Pavla Sibrinu, ktery napsal, jak je stary a jak je NEMOZNE pochopit, co se v te dobe delo. Musime si to stale pripominat, i kdyz to je cesta do vrsku. Komousi budou a my nebudem.

A ti mladi, kteri tu opravdovou situaci nepoznali, ti se daji dost snadno oblbnout, protoze genius komunisticke propagandy dodnes predci vsecko! Dr. Goebels si myslel, ze na to ma patent, ale ta bolsevicka luza dokazala, ze toho maji v krame daleko vic a velmi uspesne to dodnes pouzivaji.

Staci se podivat na volby, na vladu, na to, ze nikdo s nikym v NICEM nesouhlasi, korupce se predhani a docela otevrene a podle mych zdroju, vsechen cesky prumysl, ktery kdy za neco stal, je v rukach investoru (na stesti?) ze zapadu.
I kdyz jsou znama historicka fakta, kdy bolsevici pres noc vsecko zmenili, zabavili cokoliv chteli a tak budoucnost cele vych. Evropy + cele Evropy vubec, je mlhava.

NIKOHO TAM NEMATE. A my jsme na tom skoro stejne. Tady to jede na bliti. Spina za spinou, skandaly za skandalama, ale to holt je ta demokracie, kterou ja osobne nenavidim. Kazdej vul muze jit do politiky kdyz ma penize a sheeple voli, voli, voli a voli. A ja se sazim s kymkoliv, ze kdyby Hillary sla po tom prezidentskem miste, (a ona pujde!), tak ji sheeple zvoli. Sheeple, kteri se denne divaji na "Oprah", "View" atd., a podle statistik, Americke vygumovane zeny, ktere se zbozne divaji na tyhle porady a pak "Desperate Housewives" a "Surviver"~ volily Clintona v pomeru 54%, versus 43% muzi. Zeny ho milovaly a stale miluji, protoze ma hezky vlasy!

Cili volby budou zalezet na "housefraus" a tim padem sme v prdeli! Jirku celej svet nenavidi a on ma dost blby poradce, protoze by si mel dupnout a ukazat, kdo je BOSS (misto posilat vsude Condi, ktera je nejenom spatne barvy a pohlavi, pro vyjednavani s Araby, ale kazda jeji navsteva ty "vembloud-lovers" velmi URAZI! Zena a cernoska?
Copa nemame k tem Arabum nejaky respekt? Sharpton nebo Jessie by byli urcite lepsi, protoze si nicime reputaci. Copak ti poradci v WH nevi, ze pokazde, kdyz tam ona jede neco vyjednavat, ze ji nikdo nebere vazne?

Je to scary, kdyz si uvedomite, ze Hillary je komunistka, podvodnicka a murderous kurva~ktere s jejim manzelem proslo tolik, ze JA to vubec nechapu.

A stale jim prochazi.

USA je confused, opile z demokracie, kterou neumi pouzivat a ktera se nam vymkla z rukou a jede bez kontroly. (Viz Cindy Sheehan, Tookie "for Nobel Prize" atd.) Dan Rather's interview with Saddam, Hollywoodske navstevy tech chudacku v Bagdadu, kterym se rika "collateral damage". Navstivil nekdo z tech idiotu spital v Tel Avivu
po nejakem tom dennim bombardovani? Nebylo by to vic "politically correct", kdyz se zamyslime nad tim, kolik procent Hollywoodu je v rukach Zidu a kolik hercu (i s jmeny jako Bronson), chodi do stejne synagogy v Beverly Hills? A to maji nervy navstevovat a pomahat nepriteli? (Podle mne, kazdy Arab je MUJ nepritel a nikdo mi to nevymluvi, i kdyz s tim mnoho lidi nesouhlasi.)

A kdyz by Nobelova cena neco fakt znamenala (zkurvili to tim, ze to dali lidem, kterym to nepatri: Arafat, Gorbachev, Jimmy Carter, nas slavny bursky orech); kdyz by neco znamenala, jako pred davnymi casy~MASINOVE BY JI MELI DOSTAT ZA BOJOVANI ZA MIR. Ale jelikoz to v Oslu znehodnotili, tak to davaji komukoliv, kdo je nominovanej. A az na vedce (maybe?), je to politicky motivovane. Cindy Sheehan byla taky nominovana spolu s dalsimi 161 "what-evers". Takze ja mozna budu taky nekoho nominovat, protoze to jasne nic neznamena. Nobel se obraci v hrobe! Ale ty love by bodly!

V Ceske Republice neni jediny clovek, ktery by jim to mohl slavnostne dat. A ja si dovoluji konstatovat, ze po precteni "Odkazu", kluci by jim asi rekli, aby si to vyznamenani strcili tou ostrou stranou napred, do anal opening. (rectum, prdel, rit atd.)

PRO NAS ALE JSOU A BUDOU STALE NEZAPOMENUTELNI HRDINOVE. A NA VEKY!
(Coz pochopi jasne asi jen moje generace.)

Milan++++

5 comments:

Anonymous said...

Very good.

mM said...

Také jsem příznivcem Rosti a i já se snažím o určitou osvětu. Je to ale marné. Lidé v ČR nejsou zpravidla schopni samostatného úsudku a opakují ještě dnes různé komunistické bláboly. Viz nynější názor na skup. bří. Mašínů. Je to smutné.

Ing. Milan Rezabek, PE, MSCE, PhD said...

Dekuji za pochvalu a rovnez mM,
ze cte moje prispevky,
protoze se ted rozjedu
vic o svem zivote za valky,
po valce, za komunistu a znovu za
komunistu, trochu neco o mem osobnim boji proti tomu nemocnemu
naboznstvi, vysledky atd.
Nejvetsi poteseni je mit tridu
politicke vedy na mistni universite
a pozorovat ta decka, ktera dodelala obecnou a chteji vic vedet.
Pozorovat jejich zajem o vsecko, co
je neamericke a ja jako import,
s minulosti, ktera by se mohla
jmenovat (po mem prihodu do USA):
"Od jazzu k nebezpeci Kremlu"~SILNICE V LAS VEGAS!
Mam v kazde kousek srdce a kdyz po nejake pekne z roku 1983 jedu a
stale je betalna, moc to hreje.
Pripada mi, ze za to, co tahle zeme pro mne udelala a po splneni skoro vsech mych snu, mohu neco vratit nazpet, protoze hrani pro zabavu (i kdyz to byla taky nekdy prace), nemohu dat na stejnou uroven s potrebou kontroly provozu, ktery se nam tady za poslednich 10 let zblanil.

Milan++++

Anonymous said...

Nejak se zapomina ze i Hitler byl nominovan na Nobelovu cenu around 1933-37.

AlaskaKid said...

Vy tady v Americe asi nejste moc dlouho. Vase nazory jsou podobne tem kteri tu jsou kratsi dobu. Ne Amerika neni zmatena ze sve demokracie. Myslim, ze potrebujete ztravit vic casu mezi mistnimi a min v ceskych kruzich.

Take, jestli chcete sem psat cesky, nemel byste ten jazyk prznit. Kdyz vas nejake to ceske slovo nenapada, vyhledejte si to ve slovniku. Pisete sem hroznou cestinou. Yukon