Saturday, November 18, 2006

LAS VEGAS A MRIZE NA NA OKNECH!

Jak vidim podle toho co pise Standa a pak nekolik primych nadavek, ktere jsem dostal, jak tu muzeme mit svobodu a mame mrize na oknech?

Stanicku, v mem pripade to bylo z duvodu estetickych a ornamentalnich (i kdyz tam mam v noci 50 kV). Chces li spat s otevrenym oknem v L.V. a nemas zajem se v noci budit alarmem, ze ti nekdo beha po zahrade, tak proste das na okna mrize.

A znovu zduvodnuji tuhle situaci, ze to neni zrcadlo USA. V Hollandu, Mich., moji pribuzni taky nezamykaji, ale nezije tam jediny cernoch nebo Mexikan. Ja vim, ze znim, jako rasista, (asi jsem), ale kdyz jsem nedavno hral benefit (zadarmo) koncert s jednim cernym slavnym zpevakem ve Fort Leavenworth, Federalni vezeni (coz je kousek od Kansas City), 95% populace veznu byli cernosi. Chudinky byli odstrceni a tak radeji nez delat s lopatou, jdou a vyloupi
zlatnika, nebo pimpuji kurvy a prodavaji drogy. Easy money. Pri tom jich par zastreli, ale zase to tu mame zajimave. Jo, a jeste dostanou prachy za restituci! Ode mne ale NEEE!

http://www.objectivethought.com/libertarian/main/usworst.html

Prikladam tady ten link, ktery asi Rostu nasere, ale to je objektivni sbirka statistik a jako zeme a leader celeho sveta, tam nemame moc dobre znamky. Ve vsem. (Je to ale od Libertarians.) Ja se jen snazim kydat spinu na Las Vegas, protoze nejenom, ze to stale je Divoky Zapad, ale ty duvody vydelat rychle prachy, prosazet, vyloupit, zastrelit atd., to jsou proste denni zalezitosti a my si na to uz zvykli.

Jen reknu jeste ale jednu vec: je to vysledek ten nasi slavne SVOBODY A DEMOKRACIE. (Kazdej si dela co chce! Vcetne policie!) Budoucnost vypada dost blbe, ale v tom je ted cely svet a nejenom my.

Rostovi pisi idioti profesori z university, ze si kali (sere) do sveho hnizda? Ten, co to napsal, jako odpoved na ten Respekt blog, musi byt uplny idiot. A ja se ted asi dostanu do pruseru, protoze ja s tim vsim co Hedva napsal souhlasim. Akorat, jak se tam da vic kalit (srat, kdyz tam toho kaleni uz je az navrch?)

Ja si zaslouzim Ameriku, tak jaka je a taky se s tim denne vyporadavam, ale jsem zvedav, jak se s tim budete vyporadavat vy, v C.R. a taky si to JASNE ZASLOUZITE! A neplivam na nic, jen kritizuji, na coz jsou u nas (viz Rosta) lidi hrozne citlivi. Kritizivat objektivne=nadavat neobjektivne, coz je ozymoron. My tu kritizujeme vsecko a nikdo se nenasere a neskuci, ze plivem na USA. Ja pisi o USA veci, za ktere bych u nas visel a tady o tom mame diskuzi v TV!
Zjistuji na stara kolena, ze vy Cesi jste strasne precitliveli! Kritika? Kdepa!

Takze i s temi mrizemi na oknech, barak vypada dobre a ja nemusim mit starost odjet na mesic do Japonska a prijet v obave, ze se mi sem nekdo vloupil. Normalni response ticheho alarmu, systemu od privatni kompany, je tak asi 8 min. Nasleduje Metro, SWAT, helikoptery, National Guard atd. Ja to ted predelal na sireny a floodlights a zatim se to jeste nestalo. Oni ti profici loupeznici mohou hned rict, kterej house bude lehkej a kterej tvrdsi orisek. Tem orechum se vyhnou.

Takze "Viva Las Vegas"! Thanksgiving weekend bude busy a ocekavame 300,000 do 500,000 sheeple tourists. Nevim co je sem tahne, ale budou sem jezdit, pokud tu bude LAS VEGAS. Uz to neni Disneyland with gambling, ted se tu stavi vysoke mrakodrapy, protoze nas slavny mayor Oscar Goodman chce zmenit "skyline!" Well good luck! Kde vezmou vodu, kde budou parkovat atd., to je v lufte. Uz se ale stavi a jen pro zajimavost: condo v 28 poschodi, kde mas jen
vyhled na I-15, coz je nase busy freeway, condo, ktere ma 2,400 sq. feet a swimming pool uvnitr, stoji $3,500,000 a ta uz jsou vsecka dopredu prodana. A ty highrise buildings tu rostou jako houby po desti a jsou prodane, jeste nez je zacnou stavet. Na posrani!

Ja ted premyslim nahlas, jestli Vegas neskonci jako Airbus, ktery je v monumentalnim pruseru s tim 380, protoze FedEx zrusil objednavku 20ti (nevim presne ale asi 8 bill.), prvni dodavky nebudou az do 2008-2009 a tak koupili Boeing 777. A ja si nedokazu predstavit odbavovat ten Airbus, kdyz prileti 850 pasazeru. To ale uvidime, letadlo to je hezky, akorat neprakticky a trend se ted zameruje na mensi, rychlejsi, tichejsi a hlavne ekonomictejsi vozidla. Boeing 777 a 787 jsou betalnou ukazkou.

Uz jsem toho myslim napsal (to moje "pate pres devate") dost a tak zatial. Mne se jednou ptali pri veceri s muzikanty, co jime u nas na Thanksgivings a ja to radeji nebudu opakovat. Happy Holidays!

Milan++++

4 comments:

Anonymous said...

Ty jsi tak trochu (moc) rasista, ze jo?

Ing. Milan Rezabek, PE, MSCE, PhD said...

Rasista?
Ja fakt nevim. Kdyz jsem delal na umistence v Lucenci, moji nejlepsi
pratele byli cikani.
Moje prvni girlfriend v Bostonu,
byla "Black Panther".
Po nekolika dalsich rasistickych aferach jsem prosel skoro celou
jizni Amerikou a dalnem Vychode a dnes uz 21 let ziji s japonskou princeznou, ktera rika moji minulosti "Rainbow Coalition".
Nemam rad spinu, ignoranci, blbost,
omezenost, krivackost, lhani, Rusaky, anonymitu a par mistnich Mormonu.

Dela mne to rasistou? Jestli ano,
tak jsem a zustanu do smrti.

mM said...

No, tak jsem si zase početl. Jo ... pozdravuj prosím svoji princeznu. Do smrti mě asi bude mrzet, že jsem neodešel někam k teplé a veliké vodě.

Anonymous said...

Z clanku (ten o alkohole) som si myslel, ze ste sa rozisli. Som rad, ze som sa mylil ... Btw, preco prave mormoni?