Friday, March 23, 2007

EVROPO, PROBUD SE ! (clanek)

Slibeny clanek od Ms. Diana West, columnist pro Washington Post, NEA

Bez velkych fanfar, skromni reprezentanti belgicke politicke strany Vlaams Belang, navstivili nedavno Washington D.C. Panove Frank Vanhecke a Filip Dewinter doufali, ze se setkaji s cleny Kongresu, ktery ale mel recess~dovolenou. Doufali, ze se jim podari najit porozumeni a ziskaji pozornost Kongresu pro jejich problem a program: jak obratit Islamizaci Belgie.

US Media mela a stale maji “zlatou horecku”, popisovanim pokroku ve vysetrovani zivota a smrti Anne Nicole Smith. 24/7! Mozna, ze Belgicane meli pochopit, ze americka “tabloid” media, nemaji zajem poslouchat neco o transformaci Evropy
v Islamsky continent . Proc by nas mel zajimat osud male zeme, kde se mluvi francouzsky a holandsky s populaci 10ti milionu.

A i kdyz literarni America vydava knihy o teto transformaci - ”Kdyz Evropa spala” od Bruce Bawera, “Valka o Zapad” od Tony Blakelyho a “America SAMA!” od Mark Steyna, atd., politicka Amerika jeste stale neveri a nevsima si teto kolosalni, nove epochy,
ktera se v Evrope deje uz delsi dobu.

Dnes, nyni v Evrope! (Nekolik hodin letadlem z New Yorku, poznamka Milana.)

Proc nasi reprezentanti nemaji zajem? To bude mozna jedna z otazek, kterou se nas nase deti budou ptat v budoucnu. Jestli se ale tato zvedavost neprojevi do pristi generace, zapas o Evropskou “civilizaci” bude urcite ztracen. Takze bychom se meli ptat nase politiky dnes, ted, ihned! VCERA!, jestli maji vubec potuchy, kam se dnesni Evropa riti zavratnou rychlosti.

Evropa, jak uz to dnes vidime, je prilis daleko v usluhach a vychazeni vstric stale vzrustajici Muslimske imigraci a jako vysledek to neni “poevropsteni Islamu”, ale vic Islamovani Evropy!

Bernard Lewis predpovedel v roce 2004, ze Evropa bude mit Islamskou vetsinu na konci 21. stoleti (nejpozdeji). Pan Dewinter z Vlaams Belang rekl smutne: “My zaciname byt cizinci v nasi vlastni zemi!” Takovy tragicky projev by mel obratit a zatrasit Americkou linou spokojenost.

To, ze jsou “cizinci ve vlastni zemi” zni jako "poezie". Ale Mohammed je na pr.nejpopularnejsi jmeno novorozenych chlapecku v Bruselu jiz poslednich 6 let.
Myslenka, ze “ My zijeme na umirajicim kontinentu, ale jeste jsme neumreli!”, jak to rekl pan Dewinter a vysvetlil tu metaforu citovanim Libyjskeho diktatora Muammara Quaddafiho, ze “Allah mobilizuje Turecko, aby mohl pridat dalsich 50 mil. Muslimu do Evropske Unie”, zni skoro jako predpoved svetove revoluce!

Chceme takovou revoluci? Jasne, ze ne. Vse psani o Islamu po 9/11 a vse co se deje po celem svete a ted v Evrope, naznacuje, ze NE! je jedina odpoved. Svobody projevu a svedomi, nabozenstvi, lidska prava~bez zminky pokladu umeni a udrzeni Evropske kultury; to vse je v sazce.

Mimochodem, strategicke implikace pro USA, take nevypadaji moc dobre. (Watch your back America!)

V multikulturarne totalitarni Belgii ale neco takoveho reknes jen na svoje riziko. Vlaams Belang, konzervativni, free-market politicka strana, ktera reprezentuje Belgicke Holandany, kteri mluvi francouzsky a je proti imigraci~musi ted k soudu, protoze pan Dewinter rekl v 2005 v New Yorkske publikaci, slovo “Islamofobie”. Ano, strach z Islamu !

Islamizace Evropy desi vsecky Belgicany a mela by desit USA take.

Jestlize ten soud prohraji, (1984? Pripomina ten rok neco?), strana ztrati financni podporu statu. V zemi, ktera efektivne zakazuje soukrome “fund raising”, Vlaams Belang, nejvetsi a nejsilnejsi strana v Belgii~by ultimatne prestala existovat. A rovnez “svoboda projevu” atdatd.

A to vse ve stredu Evropy.

Po setkani a nekolika schuzkach s panem Dewinterem a panem Frank Vanheckem, musim priznat ze Belgie si zaslouzi vic nez okamzitou pozornost. Vse nadavani, ktere oni musi snest, protoze jsou konservativni pravicaci, kteri se stavi proti masivni Islamske imigraci, dnes uz meni celou tradicni Evropskou kulturu.

Jak to Vanhecke rekl nedavno: “Rikaji, ze nejsme tolerantni, protoze jsme proti netoleranci/nesnasenlivosti. Nadavaji nam “fasisti”, protoze jsme proti Islamo-fasizmu! Nadavaji nam deti kriminalniku co zbyly po Holocaustu, protoze my jsme proti Islamu, ktery pripravuje novy Holocaust proti zidum.

Amerika MUSI zacit poslouchat a sledovat vic co se deje v Evrope. A Vlaams Belang.



Bez komentare,



Milan++++

No comments: