Friday, March 17, 2006

Treba bude ctenare zajimat, ze Ti ctryri papalasi (moji byvali sefove) County Commissioners (neco jako "ombudsman"), vcera sli po dvou letech cekani, prvne k soudu. (Tookie sedel na death row 25 let!)

Porota je vybrana a bude to zajimave, protoze jeden z nich, byvaly Metro policajt uz priznal vinu a s dalsi pani, ktera ma 6 deti a je celkem jeste mlada, oba vlastne priznali vinu, spolupracuji s FBI, "zpivaji" a FBI jim slibila kratsi vezeni. 2-3 roky max. Ostatni az 15 let! Ten policajt to vezeni ale urcite neprezije, jestlize ho nezamknou samotneho. Byla to tady hrozna ostuda, brali prachy pod stolem a byli blbi, ze se ve svoji aroganci, politickou silou a rozezranosti, nechali chytit.

PROROZE: za ta leta, co tu delam, jsem nevidel jedineho cloveka zamotaneho v politice, ktery by se nedal koupit.

Ty ostatni holt FBI nechytila, protoze byli vic mazani a nebo se jim i FBI podarilo podplatit. Vse mozne v Las Vegas and America! A nejvetsi sranda je, ze je to spojene s Mafii (Mormonskou a i Italskou) a sexem. Povolovali za uplaty stavby sex klubu blizko obecnych skol, kde tancuji panum na kline UPLNE NAHE HOLKY. UPLNE!

FBI tomu dala jmeno "Operation G-string" coz moji basu urazi a mne sere. V tech klubech (a jsou tu na kazdem rohu) maji jedine 2 zakony~nesmi prodavat alkohol a tak prodavaji Coca Colu a pocitaji $15 za plechovku! a nesmi byt k sobe bliz nez 500 m. (Ty kluby!) Tvrde zakony, co?

Mate zajem, jak se to bude vyvijet? Ja pristi tyden chci jit k soudu (otevrene publiku), abych mohl slyset ty, co priznali vinu, jak budou zpivat proti svym VINNYM kamosum a kamosce. Ta "jedna krava" kamoska, dokonce
mela i nervy a jela vloni volby na znovuzvoleni (a taky dokazat, ze je nevinna). Samozrejme prohrala. Sheeple jsou sice blbi, ale zase ne tak MOC. Mary pujde do lochu! Taada dada dada da.....uz se na to tesim! TAK TU MAME OBCAS SPRAVEDLNOST! OBCAS! A musi se do toho zakousnout novinari a nechat lidem vedet. Jinak jim to skoro vzdy projde.

PS A jeste malickost: Las Vegas bylo vyhodnoceno jako nejnebezpecnejsi mesto v USA! Podle celonarodnich statystyk.

10 comments:

Anonymous said...

nejsi ty ten rezabek co hral na basu s bromem? A pil jsi caj bromem?

Anonymous said...

Hodne caje s bromem jsi pil? A co s gagarinem? Zadny rusky caj?

Ross Hedvicek said...

To je ale krasnej blog!!! To urcite v Cesku nemaji...

Ing. Milan Rezabek, PE, MSCE, PhD said...

Brom byl PROPAGOVATEL DOBRY MUZIKY.

Anonymous said...

Blahozelam k blogu, Milan.

Prajem vela citatelov. Viem, ze ich budes mat vdaka tvojmu humoru a zivotnym skusenostiam.

Anonymous said...

dobry, Milane! Ja jsem ted nemela skoro vubec cas, ted jsem se konecne dostala k tomu, cist pozpatku co jsem nestihla. Mas pravdu - boj s blbosti je nekonecny, ale vzdat se nesmi. Hodne stesti preje Radka

Anonymous said...

Howdy Milan.

Keep it up and stay cool

Ing. Milan Rezabek, PE, MSCE, PhD said...

Anonymni blogy mne mrzi.
Rad to vidim vsecko mam stole.
Stydite se za svoje jmena, chicken?

A pokud jde o ten caj s Bromem,
mam 8 nemanzelskych deti po celem
svete a s Gagarinem jsem tu cest nemel. (On nema ale s temi decky nic spolecneho.) Nepili sme caj!

Nikdy jsem ho bohuzel nepoznal, ale
vim o nem hodne od jeho dobreho
kamose Gene Cernana, se kterym se
dost caso stykam.
Vsak ho vsichni znate a on o Juriji
mluvi s respektem a s kamaraderii
pilotu a lidi, kteri TAM byli.
Lucky guys!

Milan++++

mM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mM said...

Tím Gagarinem je asi myšlena skladba, kterou Brom složil a nazpíval. Text je značně prdelolezecký, ale melodie velmi pěkná. Jinak se mi orchestr G. Broma velmi líbil a myslím, že měl i lepší muzikanty než třeba Vlach.