Friday, March 24, 2006

Rosto,

ze zvedavosti jsem si nasel a precetl ten Tvuj clanek, o kterem jsem se uz vyjadril drive. Po Tvem vyroku o te "kudlance", jsem si tento ale nasel a nemuzu verit tomu, co tam ctu. Vlastne MUZU!.

Z tech vsech prispevku jsem usoudil, ze "kudlanka" je nejaka zenska MUDr? (Kudlicka? Psychiatrie?) a jsem mozna uplne mimo. Mimo ale nejsem, kdyz ctu ten odraz nynejsiho ceskeho mysleni, kde si vetsina prispevatelu mysli, ze v 1990 se zmenil jejich svet a vubec nechapou, proc Ti (rikal jsem Ti, ze Te upali! nebo "defenestruji") idoiti nevi a nikdo nechape, ze proti te nemocne ideologii bojujeme, ze nadherne prihravaji tomu vsemu co se deje a co ty Rusky kurvy (a Cinsky taky) maji na mysli pro budoucnost.

Jejich mentalita je opravdu ta, ze ryzi priitel je ten, z kym jsem hral kulicky~i kdyz moje vzpominky nejsou tak hezke. Zlomil mi hajzl klicni kost a celkem bezduvodne. Mne bylo 12 let. Nedavno se mne sestra ptala, jestli si pamatuji na Tondu Novotnyho~chvilku mi to vzalo, ale klicni kost mi to pripomnela. Prej umrel na rakovinu, je mi ho lito, ale protoze jsme hrali spolu ve 12ti kulicky, za kamose jsem ho nikdy nepovazoval, protoze on hlavne vsechny podvadel a sidil. I v kulickach. CZECH BULLY!

Uroven mysleni vsech lidi, kteri Te tam kritizuji a chteli by TE UKRIZOVAT presne charakterizuje druh lidi, kterym nebude vadit, kdyz budou mit komouse nazpet~budou ale doma a budou moct hrat kulicky s prateli z mladi. Charakterizuje to druh lidi, kteri nikdy v zivote nepochopi, ze Rosta Hedvicek, zasvetil cely zivot boji proti komunizmu, ktery tam v CR budou mit uz mozna letos. Plnou PAROU~BACK! To si pujcuji od Tebe Hani!

Vetsina tech idiotu, co kudlance pisi svoje nazory je prumerny nazor ceskeho obcana, ktery nas Mike Savage
(my je tu mame taky~ale "zatim" nam komunismus jeste nehrozi) rika velmi sprave '"SHEEPLE" misto people.
Maly cesky clovek tam bude a my nebudem a budou si moci opet zpivat: "TED KDYZ MAME CO SME CHTELI tada dada DADADA......................"

Cesko je uz za tim bodem, kde se startujici letadlo nemuze vratit~POINT OF NO RETURN. Odstartuj nebo crash! TADY OVSEM JE IMMINENTNI TEN crash, protoze uz odstartovali, meli moznost neco udelat, ale dali se oblbnout Havlem a ostatnimi lhari a zradci a tak Nikita se toho sice nedozil, ale jeho plan, ktery pomalu pokracuje infitraci satelitnich "osvobozenych" statu do NATO, EU atd., se plni. Pomalu ale jiste: rikali tomu v Kremlu : LONG TERM PLAN TO DESTROY CAPITALIST SYSTEM. (2030?)

A vis co Rosto? Tohle je osobni, ale ja to tam tem lidem z plneho srdce preju. They just did not get the message. Ja jsem dnes doma a mam vic casu, ale mam chripku. Po precteni tech nesmyslu, jsem si musel jit lehnout. A ani to tak citove neberu.

BOHUZEL ALE: Nam nadavky nevadi, znovu se nasadi. Musime, MUSIME zustat u naseho neuskutecnitelneho cile: a ted se opakuji: LIDSKA BLBOST SE NEDA ZNICIT~ODSTRANINT~ZMENIT, ALE NASI POVINNOSTI JE NIKDY, NIKDY PROTI NI PRESTAT BOJOVAT. I kdyz to znamena sproste dopisy, vyhruzky, nadavky atd.
Ted jsem si na neco vzpomnel a mozna, ze to nekoho nasere. Predem ale zduraznuji, ze nejsem anti-semitista.
Komik Don Rickles, kdyz jsem hral jeho show, rikal publiku otevrene ( a on je rovnez Zid ), ze nejvetsi problem, ktery vzdy Zide meli, bylo to, ze se ani nedokazali domluvit s Pane Bohem.

Je to trochu prirovnani k tomu, jak to je u nas. Tam se nesouhlasi, jen aby se nesouhlasilo, negativismus, zavist atd., tam byla vzdycky, kazdy ma svoji pravdu, ktere veri (neustupne) a tak se to cele riti do hajzlu.
Vim, ze Ti to Rosto nemusim rikat a vim, ze Te takoveto nesmysly neodraduji a take vim, ze nas boj bude pokracovat ( a pokracuje ).

Mel bys problem, kdyz bych te kundlance napsal osobne par radku a vyjadril moje "osobni" mineni? Nebo je to uz ztrata casu? Ale nezapomen: slibili sme, ze budeme proti lidske blbosti bojovat, tak holt KUPREDU PRAVA................................

Milan z Nevady

2 comments:

Anonymous said...

Ahoj Milane, dal jsi si velmi těžký úkol! Boj s blbostí je jako boj s větrnými mlýny.......budeš bojovat jen někde nebo na celém světě, jen s někým nebo s každým? A vlastně s jakou blbostí chceš bojovat? Můžeš to prosím definovat ??
sm

Anonymous said...

Kudlanka je pravdepodobne dama, ktera nejakou dobu zila v USA u cloveka, (Cecha) ktery si ji chtel pry vzit a nejak to nevyslo, tak zase odjela domu. Pise pod ruznymi pseudonymy vsechno mozne. Kudlanka jsou jeji stranky.

Madla